DPS fashion

IEDEREEN IS UNIEK - BEPAAL JOUW EIGEN STIJL

Of het nu gaat om vrije tijd, werk, vriendschap, uitgaan of vakantie, jij bent degene die keuzes maakt in het leven. Daarbij kies je kleding die bij jouw levensstijl past. Het team van DPS Fashion wil je daar graag bij helpen. Niet door je keuzes op te dringen, maar door je kennis te laten maken met een uitgekiende collectie van trendsettende merken.

PASSIE VOOR MODE

Nieuwe collecties samenstellen en klanten adviseren is een prachtig vak. Steeds op zoek naar vernieuwende collecties. Het allerbelangrijkste: echt proberen te luisteren naar de klant. Met gemotiveerde medewerkers die het echt leuk vinden om te adviseren over mode.

OOIT EEN ZADELMAKERIJ, NU EEN MODERN MODEBEDRIJF

Gestart als een zadelmakerij annex hoefsmid in 1930, nu een bloeiend modebedrijf. Drie generaties vakmanschap en vernieuwing is DPS Fashion over de jaren uitgegroeid tot een regionaal filiaalbedrijf. DPS Fashion is trots en een tikkeltje eigenwijs. Geen standaard modeformule, maar eigen winkels met eigen collecties. Je bent meer dan welkom in een van onze DPS winkels in Stramproy en Echt of in onze OUTLET in Nederweert

 

Uitgebreid assortiment

In elk filiaal hebben wij een uitgebreid assortiment kleding van vele bekende merken. Hebben wij een maat niet op voorraad, dan reserveren wij het voor je in een ander filiaal.

     

 

Gratis parkeren

Bij elk filiaal hebben wij voor de deur een uitgebreide parkeerplaats en deze is bovendien gratis! Dus geen parkeerstress en je bent niet gebonden aan een bepaalde parkeertijd.

     

 

Klantvriendelijk personeel

In elk filiaal staat een klantvriendelijk team aan personeel voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. Wil je liever zelf op je gemak kijken, dan kan dat uiteraard ook.

     

 

Eerlijk kledingadvies

Ons personeel staat te allen tijde voor je klaar om je een eerlijk kledingadvies te geven en je te helpen bij het maken van een keuze die het beste bij jou past.